Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

05.12.2023

День Збройних сил України

Збройні Сили — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави.

         На сьогодні ЗСУ насправді стали надійним і незламним щитом, який рятує Українську державу.

         У кривавих боях проти переважаючих сил ворога ЗСУ щоденно доказують, що загарбникам ніколи не вдасться їх перемогти і скорити. Бо Українська армія має головну перевагу – незламність духу і всеперемагаючу волю до визволення і Перемоги.

         З честю витримавши перші хвилі підступного удару загарбників, ЗСУ змогли переламати хід війни на свою користь і за останні місяці звільнили тисячі кілометрів священної української землі, а також вправно тіснять ворога як у повітрі, так і на морі.

         І приймаючи заслужені вітання з Днем української армії, ЗСУ чують найцінніші слова шани і подяки – від мешканців звільнених сіл, містечок и обласних центрів, жителі яких називають українське військо Армією визволителів.

              Шановні військовослужбовці, захисники України!

         Колектив ДУ «ТМО МВС України по Сумській області» щиро вітає вас з професійним святом ─ Днем Збройних сил України! Ви мужньо захищаєте свою державу та повертаєте українцям мир і спокій. Славних українських воїнів надихають величні подвиги предків – від війська Святослава до запорізьких козаків і мужніх бійців УНР. Дякуюємо за доблесну службу всім військовослужбовцям, ветеранам, воїнам запасу, їх батькам та матерям.

         Бажаємо нашим захисникам тільки Перемоги, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому.

(с) 2024

Запис до лікаря