Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

22.09.2023

Клініко-діагностичні дослідження

Основним завданням КДЛ є проведення лабораторних діагностичних досліджень, необхідних для встановлення діагнозу пацієнта, диференціальної діагностики та контролю за лікувальним процесом.

         КДЛ виконує лабораторні дослідження при обстеженні пацієнтів стаціонарного відділення та амбулаторно-консультативного прийому поліклініки.

         КДЛ оснащена сучасним обладнанням,  що дозволяє застосовувати сучасні методи лабораторної діагностики та забезпечувати якість виконаних досліджень.  Забезпечена засобами вимірювальної техніки, випробувальним та допоміжним обладнанням, реактивами, стандартними контрольними матеріалами, тест-системами гарантованої якості, організаційними, нормативними та методичними документами, що необхідні для проведення лабораторних досліджень (вимірювань) відповідно до галузі атестації. 

         В КДЛ функціонує система  контролю якості, яка містить щоденний внутрішньолабораторний контроль за якістю лабораторних досліджень.

         Приміщення лабораторії у яких проводяться дослідження, за своїм станом та оснащенням щодо умов проведення досліджень, відповідають вимогам методик виконання вимірювань, вимогам документів з експлуатації та засобам вимірювальної техніки, вимогам норм і правил з охорони праці, протипожежної безпеки, виробничої санітарії та протиепідемічного режиму при роботі в лабораторії.

Робочі місця, на яких проводяться вимірювання, атестовані згідно вимог чинного законодавства.

         Фахівці клініко-діагностичної лабораторії мають відповідні кваліфікаційні категорії та постійно підвищують свій професійний рівень.

 

 

(с) 2024

Запис до лікаря